Roosteren maar dan makkelijk

Vanuit onze eigen ervaring zagen we dat veel organisaties vastlopen bij het makkelijk en snel inrichten van hun personeelsrooster.

gebruikers
0 +

Rooster Planner is ontwikkeld om jouw werk makkelijker te maken

Vanuit onze eigen ervaring zagen we dat veel organisaties vastlopen bij het makkelijk en snel inrichten van hun personeelsrooster. Wij zagen veel bewerkelijke excelsheets en managers die hun tijd liever ergens anders aan zouden spenderen. Ook zijn de huidige beschikbare tools vaak onnodig ingewikkeld en kunnen hoog oplopen in de kosten. Toen dachten wij: dit kan makkelijker! Vanuit dat punt zijn we Rooster Planner begonnen.

Slimme software

Rooster Planner denkt met je mee door oplossingen aan te dragen voor de knelpunten in je rooster

Laagdrempelig

Rooster Planner is makkelijk in gebruik tegen een zeer reëele prijs. Nieuwe wensen zijn altijd mogelijk

Efficient

Bespaar vele uren in de week door gebruik te maken van onze standaard rooster templates en hou tijd over voor andere zaken

Makkelijk in gebruik

Door de eenvoudige uitstraling en gebruik van heldere kleuren is het eenvoudig om duidelijke roosters te creëren.

Lars van Maanen

Sales & Marketing

“Mijn doel is om zo veel mogelijk klanten kennis te laten maken met Rooster Planner!”
Met meerdere jaren ervaring op het gebied van het ontwikkelen van IT oplossingen ben ik ervan overtuigd dat we met Rooster Planner een fantastische tool hebben om bedrijven te helpen met hun rooster uitdagingen.

Lodewijck Vogelzang

Development

“Mijn collega’s kunnen met een gerust hart Rooster Planner aan onze klanten voorleggen, want ik zorg ervoor dat het product continu doorontwikkeld wordt en alles naar behoren werkt.”
Mijn enthousiasme over softwarematige hobbyprojecten leidde tot een studie Informatica in Delft. Na 2 buitenlandse masters en jaren professionele ervaring ben ik inmiddels de hoofdontwikkelaar van Rooster Planner geworden.

Mike Spits

Operations & Implementations

“Zorgen dat onze nieuwe en bestaande klanten precies weten wat Rooster Planner voor hen kan betekenen en meedenken over nieuwe features en mogelijkheden, laat mij elke dag met een glimlach aan mijn dag starten”
Na het behalen van mijn MSc heb ik de afgelopen jaren bij verschillende werkgevers gezeten op het gebied van IT, techniek en consultancy. Met deze opgedane kennis help ik onze klanten nu graag met alles wat met Rooster Planner en onze operatie te maken heeft. Ik zorg ervoor dat iedereen up en running is. 

Zij gingen je voor

Onze timeline

Krijg meer grip en inzicht op je personeelsplanning en urenregistratie door gebruik te maken van de slimme software van Rooster Planner. Ontdek wat het voor jou kan betekenen.
Fase 1 - Digitaliseren
Fase 2 - Automatiseren
Fase 3 - Intelligentie

Digitaliseren

We zijn gestart met het importeren van een volledig rooster in Excel naar een cloudomgeving. Hierbij maakten we het mogelijk voor medewerkers om hun eigen rooster in 1 oogopslag te zien. Zij hebben als het ware al hun eigen dashboard met hun persoonlijke gegevens.

Automatiseren

Na het verplaatsen naar de cloud van dat rooster, begon de automatisering. We wilden dat Rooster Planner de creatie van het rooster overneemt en alle bijkomende wijzigingen gelijk automatiseert. Het systeem zal op basis van de beschikbare werknemers, de uit te voeren taken en de minimumbezetting een conceptrooster genereren. Dus in plaats van handmatig iedereen in te roosteren, laat je het systeem het voor je genereren.

Intelligentie toevoegen

De volgende stap stond volledig in het teken om Rooster Planner slimmer te maken. Bij het niet behalen van de minimumbezetting, krijgt de beheerder een melding. Medewerkers die uit dienst treden, ziek zijn of vakantie hebben moeten worden vervangen door beschikbare collega’s. Op basis van skills en beschikbaarheid worden deze werknemers voorgesteld als vervanging. Met een druk op de knop is het rooster weer volledig up-to-date. Zo blijven we het systeem continu door ontwikkelen en zijn alle wensen van klanten goed bespreekbaar.

Aan de slag met Rooster Planner

Al tientallen bedrijven zien Rooster Planner als een volwaardige medewerker.

Ben jij benieuwd hoeveel tijd jij kan besparen door met Rooster Planner te werken? We laten het je graag zien in een vrijblijvende demo. Wij vragen een kwartier van je tijd en beloven daarna heel veel bespaarde uren door het werken met Rooster Planner.