Ervaringen

Lees hier hoe tientallen bedrijven Rooster Planner als volwaardig medewerker gebruiken.

5/5

Echt een efficiëntieslag!

Van Excel bestand naar overzichtelijke Rooster Planner. Rooster Planner is een efficiënte tool waarmee ik de personele planning van ons KCC optimaal kan inzetten. In één oogopslag kan ik zien of de bezetting goed is en waar ik eventueel moet schakelen. De tool is eenvoudig in gebruik en naar behoefte in te vullen.
Mathilde Koniuszek
Thuisvester
5/5

275 medewerkers in 1 app

We zijn blij met de keuze voor Rooster Planner. Waarom? Het is een praktische en betaalbare tool. Gewenste aanpassingen van het programma zijn bespreekbaar en worden, indien mogelijk, op korte termijn gerealiseerd. Zo ontstaat er een Rooster Planner die steeds beter aansluit bij de wensen van Alwel.
Anita Monden
Alwel
5/5

Volledig geautomatiseerd

Dankzij Rooster Planner hebben we een geautomatiseerd doch simpel en overzichtelijke planning. Verlofaanvragen en dienstwisselingen worden hierin allemaal meegenomen. Binnen een week zijn we gestart met het gebruik van Rooster Planner.
Matthijs Spits
Exelcom
5/5

Een echte aanrader!

Rooster Planner bevalt goed. Je werkt vanuit een basisrooster, maar kan per dag de standaard planning aanvullen met taken. De taken wisselen bij ons per dag omdat de werkvoorraad steeds wisselt. Aanpassingen in het rooster zijn snel en gemakkelijk door te voeren. Ook het verwerken van verlofaanvragen gaat heel eenvoudig waardoor vakantieplanningen heel snel zijn doorgevoerd.
Simone V
Woonplus Schiedam

Zij gingen je voor

Klantcases

Woonkracht10 

Woonkracht10 is een woningcorporatie in de regio Zwijndrecht die meer dan 10.000 huishoudens voorziet van een goede en betaalbare woning. Om deze huishoudens goed van dienst te zijn heeft Woonkracht10...