Creëer, automatiseer en beheer je personeelsplanning!

Rooster Planner is dé tool voor het eenvoudig maken van roosters, het registreren van uren en het uitvoeren van rapportages.

Jouw gehele personeelsplanning in 1 oogopslag.

Alle medewerkers loggen in op hun persoonlijke dashboard en bekijken hun planning. Hier vinden zij hun eigen rooster voor de komende weken, kunnen ze wijzigingen aanvragen, shifts wisselen of een ziekmelding doen. Daarnaast kan de medewerker het complete werkrooster bekijken om zo te zien wie er verder aanwezig is en aan welke taken collega’s zijn toegewezen.

Meer tijd over voor belangrijke zaken

Nemen de personeelsplanning en urenregistratie te veel tijd in beslag?
Start dan vandaag nog met Rooster Planner. Jouw slimme roosterhulp!

Roosters

Verspil geen tijd meer aan het puzzelen met ingewikkelde roosterwensen en voorkeuren. Rooster Planner creëert, optimaliseert en adviseert over de beste roosterplanning. 

Urenregistratie

De gewerkte uren worden automatisch geregistreerd en in- en uitklokken is eenvoudig via de app. Stel herinneringen in en koppel Rooster Planner met je salarisadministratie.

Rapportages & ondersteuning

Rooster Planner helpt jou om slim met je tijd om te gaan. Draai eenvoudig rapportages uit en koppelingen met API’s zijn zo geregeld. Wij ontwikkelen met jou mee!

Inroosteren van medewerkers

We laten jou graag in een half uur zien hoe makkelijk Rooster Planner in gebruik is

Registreren van uren

Rapportage & ondersteuning

We laten jou graag in een half uur zien hoe makkelijk Rooster Planner in gebruik is

Rooster planner maakt gebruik van intelligente software

Doordat jij al je voorkeuren en standaard wensen hebt aangegeven, weet Rooster Planner wat hij moet doen. In het geval van ziekte of andere wijzigingen kijkt Rooster Planner zelf naar de beschikbare medewerkers en doet een suggestie voor vervanging. Indien dit ten koste gaat van de minimumbezetting zal er worden gekeken naar de taken met de laagste en hoogste prioriteit. Zo heb jij de meest urgente taken altijd bezet.

Aan de slag met Rooster Planner

Al tientallen bedrijven zien Rooster Planner als een volwaardige medewerker.

Ben jij benieuwd hoeveel tijd jij kan besparen door met Rooster Planner te werken? We laten het je graag zien in een vrijblijvende demo. Wij vragen een kwartier van je tijd en beloven daarna heel veel bespaarde uren door het werken met Rooster Planner.