Creëer, automatiseer en beheer je personeelsplanning!

Rooster Planner is dé tool voor het forecasten, automatisch roosteren, het registreren van uren en het uitvoeren van rapportages.

Jouw gehele personeelsplanning in 1 oogopslag.

Alle medewerkers loggen in op hun persoonlijke dashboard en bekijken hun planning. Hier vinden zij hun eigen rooster voor de komende weken, kunnen ze wijzigingen aanvragen, shifts wisselen of een ziekmelding doen. Daarnaast kan de medewerker het complete werkrooster bekijken om zo te zien wie er verder aanwezig is en aan welke taken collega’s zijn toegewezen.

Meer tijd over voor belangrijke zaken

Nemen de personeelsplanning, forecast en urenregistratie te veel tijd in beslag?
Start dan vandaag nog met Rooster Planner. Jouw slimme rooster oplossing!

Roosters

Verspil geen tijd meer aan het puzzelen met ingewikkelde roosterwensen en voorkeuren. Rooster Planner creëert, optimaliseert en adviseert over de beste roosterplanning. 

Forecasting

Krijg inzicht in de toekomstige personeelsbehoefte door onze geavanceerde technologieën, waardoor je altijd de hoogste kwaliteit dienstverlening levert.

Rapportages & ondersteuning

Rooster Planner helpt jou om slim met je tijd om te gaan. Draai eenvoudig rapportages uit en koppelingen met API’s zijn zo geregeld. Wij ontwikkelen met jou mee!

Automatisch roosteren

Forecasting

Rapportage & ondersteuning

Koppelingen

Koppel Rooster Planner aan jouw applicatielandschap voor een geautomatiseerde dataverwerking. Door middel van onze samenwerking met verschillende omnichannel leveranciers wordt forecasten simpel.

Ontwerp zonder titel

Aan de slag met Rooster Planner

Al tientallen bedrijven zien Rooster Planner als een volwaardige medewerker.

Ben jij benieuwd hoeveel tijd jij kan besparen door met Rooster Planner te werken? We laten het je graag zien in een vrijblijvende demo. Wij vragen een kwartier van je tijd en beloven daarna heel veel bespaarde uren door het werken met Rooster Planner.